Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Усі фото: Андрій Безуглов, YOD Design lab

Раніше «Хмарочос» повідомляв, що ресторан сучасної в’єтнамської кухні NAM на Великій Васильківській, 48, потрапив до фіналу міжнародного конкурсу дизайну інтер’єрів IIDA.

IIDA – це Міжнародна асоціація інтер’єрного дизайну. Місія організації полягає у підтримці дизайн-проектів, які допомагають вирішувати бізнес-задачі. У березні вона у сорок шостий раз визначила 12 найкращих інтер’єрів року, а наприкінці квітня обрала шість переможців. Одним з них став київський ресторан NAM.

NAM виявився єдиним східноєвропейським та українським проектом у конкурсі. Автори інтер’єру – YOD Design lab.

Всього конкурс має три етапи, тож NAM переміг на другому. Останній етап відбудеться на гала-нагородженні в червні. IIDA оголосить переможця серед шести проектів.

В жюрі конкурсу зазначено трьох фахівців: засновницю каліфорнійського бюро дизайну інтер’єрів Studio O+A Верду Александер, засновника незалежної спільноти інтер’єрного дизайну Gary Lee Partners Гері Лі, а також засновницю мультидисциплінарного дизайн-бюро K&Co Кристу Нініваггі.

Усі шість проектів будуть опубліковані у журналі Interior Design. Видання засноване у Нью-Йорку в 1932 році. Дивіться, як виглядав перелік із 12 фіналістів конкурсу.

«Хмарочос» писав також про переможців премії «Будівля року» від видання Archdaily і фіналістів архітектурної премії Mies van der Rohe 2019.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button