Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Юлія Савостіна

Генеральний директор телеканалу 1+1, кандидат від партії «Слуга народу» Олександр Ткаченко заявив, що на Контрактовій площі влаштували маркет «Всі. Свої» навмисне, щоб перешкодити агітації «Зе»-кандидатів.

За його словами, київська команда кандидатів від «Слуги народу» планувала провести на Контрактовій зустріч-концерт для виборців, але виявила, що там вже проходить ярмарок.

Ткаченко стверджує, що його партія подала заявку в КМДА близько трьох тижнів тому, в той час, як заявка на проведення маркету «потрапила в адміністрацію пізніше».

«Це – лише підтвердження того, що не зважаючи на п’ять років нібито “демократичної ширми” – методи “йолки” на Майдані залишилися. Прірва між методами “старих” політиків та команди “Слуги народу” очевидна», – заявив Ткаченко.

Фото: Олександр Ткаченко

Він запевнив, що агітаційна зустріч відбудеться 14 липня на Софійській площі, а також звинуватив «правління Порошенка і Кличка» в тому, що Київ втратив можливості для розвитку.

Зазначимо, що на Контрактовій площі 12-14 липня проходить маркет Made in Ukraine, а не «Всі. Свої».

Засновниця бренду Made in Ukraine Юлія Савостіна заявила, що захід зазвичай починають узгоджувати ще до Нового року, а заявку в КМДА було подано 20 лютого. Міська адміністрація погодила три заходи сезону 27 травня.

«На відміну від ЗеКоманди, я не можу отримати дозвіл на проведення заходу за три тижні. Оскільки на моєму розпорядженні має бути щонайменше 14 підписів від всіх підрозділів мерії», – написала Савостіна.

Раніше голова Офісу президента Андрій Богдан допустив, що Кличка може бути звільнено з посади голови КМДА. У відповідь Кличко заявив, що ініціює дострокові вибори мера, якщо повноваження мера та голови КМДА розділять, а на останню посаду призначать іншу особу.

Також Кличко заявив, що подасть на Ткаченка до суду за «маніпуляції» у висвітленні роботи мера на телеканалі 1+1.

Читайте також: Зеленський подзвонив Кличку з вимогою розрахуватися за трамваї з Дніпра (відео)

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button