Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Uber оголосив про співпрацю з Києвом в рамках проєкту Uber Movement, повідомляє Autogeek. Сьогодні для української столиці доступна інформація у категорії «Швидкість». Мапа, яку можна побачити на сайті сервісу, показує інформацію про середню швидкість руху на вулицях міста за допомогою кольору: від зеленого, де автомобілі рухаються зі швидкістю, близькою до розрахованого «вільного потоку», до червоного. 

Інструмент дозволяє фільтрувати дані для перегляду за кількома показниками. зокрема, ви можете обрати діапазон дат, днів тижня або періоду доби, який вас цікавить. Програма може надавати статистику за період від кількох годин до трьох місяців. Зараз на сайті можна побачити дані з січня 2018 року до червня 2019.

Існує також можливість фільтрувати вулиці за середньою швидкістю. Це дозволяє виокремити проблемні місця, де найчастіше утворюються затори. Натиснувши на сегмент дороги, можна побачити більш детальні графіки з середньою швидкістю та періоди з аномальних відхилень від норми.

Інформація на сайті сервісу є відкритою для всіх користувачів. Тут є також можливість завантажити щомісячні звіти: вони містять інформацію про середню швидкість для певного сегмента дороги протягом кожної години кожного дня обраного місяця. Дані обраховуються для доріг, якими було здійснено принаймні п’ять унікальних поїздок за певну годину. 

Для інших міст компанія надає інформацію також за категоріями «Час у дорозі» та «Нова мобільність», де зібрано дані про переміщення велосипедів та скутерів. Uber Movement вже працює у 38 містах, в тому числі в європейських столицях: Лондоні, Парижі, Стокгольмі тощо. Київ став першим у Східній Європі, де запустили сервіс. 

Читайте також: Безпека та відповідальність. Uber оновлює свій додаток: які нові функції стануть доступними?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button