Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23657 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Центр організації дорожнього руху

Біля метро «Либідська» (навпроти ТРЦ «Ocean Plaza», за адресоюАнтоновича, 176 ) встановили делінеатори, як повідомляє Центр організації дорожнього руху.

Крайню праву смугу руху тепер відділяють 70 розмежувальних стовпчиків. Саме в цьому місці було найбільше незаконно припаркованих авто. Делінеатори мають запобігти блокуванню громадського транспорту.

«Тепер лишити автівку на жвавій локації біля метро “Либідська” буде неможливо, а громадський транспорт, як і належить, безперешкодно рухатиметься та під’їжджатиме до зупинки. Поруч – великий паркувальний майданчик, тож проблем із парковкою об’єктивно немає», – йдеться в повідомленні Центру організації дорожнього руху.

Делініатори називають «вимушеним тимчасовим кроком, доки водії не почнуть дотримуватися правил». З червня Патрульна поліція евакуйовувала некоректно припарковані авто біля Либідиської.

Утім, «фізичне відокремлення цілком може бути постійним рішенням», – коментує повідомлення про деліанеатори громадськість.

Фото: ЗупиниЛося

Проте автівки таксі все одно шукають способи паркуватись.

Нагадаємо, на початку місяця комунальники встановили антипаркувальні стовпчики на вулиці Добровольчих батальйонів у Печерському районі Києва. Ще раніше деліатори поставили Вознесенському узвозі, а також на Вокзальній площі.

Читайте також: Навіщо в центрі Києва ставлять обмежувальні стовпчики і що буде з ними далі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button