Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Операторка відділення Justin бере участь у Tetris Challenge. Фото: facebook.com/justinpostservice

Поштовий оператор Justin запускає доставку з міжнародних онлайн-магазинів до відділень у магазинах мережі Fozzy Group, повідомляє пресслужба компанії.

Зокрема, як пише RAU, українцям буде доступна доставка з Amazon, eBay, Aliexpress, H&M, Nike тощо.

Для цього Justin співпрацюватиме з такими логістичними компаніями, як американська UPS, китайська SF Express та польська InPost.

Товари з США обіцяють доставляти за шість-сім днів, з Китаю за вісім-дев’ять днів, з Польщі за три-чотири дні.

Для прикладу, доставка бездротових навушників із Китаю коштуватиме 4,50 доллара (110 гривень), а куртки – 9,90 доллара (240 гривень). Якщо подібні товари замовляти з США, навушники коштуватимуть 4,50 доллара, а куртка – 7,15 долара. З Польщі навушники привезуть за 3 долара, а куртку такої ж ваги – за 5,50 долара.

Поштова служба Justin розпочала роботу восени 2018 року. Вона об’єднує близько 500 відділень, переважно розташованих в магазинах Сільпо, Фора, Фуршет, Thrash!, Ашан, а також у деяких торгових центрах і центральних вулицях.

Нагадаємо, цьогоріч набули чинності зміни до Податкового кодексу, які зобов’язують українців сплачувати податок за замовлені з-за кордону посилки з товарами вартістю понад 100 євро.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button