Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Ракета

25 листопада в районі Бессарабки почала працювати перша в Києві «темна кухня» (dark kitchen). Її запустив сервіс доставки їжі «Ракета».

Темна кухня – це свого роду ресторан без посадкових місць, замовити страви з якого можна лише онлайн. Зазвичай вони працюють на базі сервісів з доставки їжі.

Фото: Ракета

Наприклад, заклади-партнери готують у темній кухні продукти з власного меню і доставляють через платформу доставки. Така система дозволяє розвантажити кухні при закладах, де навантаження зростає з необхідністю готувати і для відвідувачів, і для онлайн-замовників.

Фото: Ракета

Зараз у меню «Кухні» – українські страви, салати і піца. Замовити можна за допомогою застосунку Raketa. Доставку здійснюють у радіусі два кілометри. Заявлений час доставки – до 30 хвилин.

Сервіс не має мінімальних обмежень за вартістю замовлення, сама доставка для клієнта є безкоштовною. Чайові, за бажання, можна залишити кур’єру.

Фото: Ракета

Компанія Pokupon запустила сервіс Raketa у Дніпрі з 2018 року, а в Києві він почав працювати 11 листопада. Компанія планує відкрити у столиці близько 30 темних кухонь, а в 2020 році відкривати такі сервіси в регіонах.

Раніше про наміри відкрити в Києві темні кухні наступного року заявляла компанія Glovo. Також планують запустити темні супермаркети.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button