Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23264 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

ЦУМ запрошує на святковий шопінг до Дня Святого Валентина

Універмаг ЦУМ на Хрещатику замінив традиційну білу вивіску на фасаді будівлі. Згідно з нею, тепер шопінг мол називається «ЦЬОМ». Про це повідомляють користувачі у соцмережах Facebook та Twitter.

Ймовірно, що заміна вивіски є акцією до Дня Святого Валентина, який святкують 14 лютого.

Зазвичай вивіска виглядає так. Фото: rau.ua

Нагадаємо, будівлю Центрального універмагу на Хрещатику збудували у 1936-1939 роках. На початку 2010-х будівлю придбали структури, підконтрольні українському олігарху Рінату Ахметову. У 2012-2016 роках будівля була зачинена на реконструкцію. Офіційне відкриття оновленого магазину відбулось 3-4 грудня 2016 року.

Також кілька років тому поряд з ЦУМом з’явився перший за багато років наземний перехід через Хрещатик.

Це не перший раз, коли у ЦУМі вигадують акції, пов’язані з фасадом будівлі. Раніше сучасні українські художники створили арт-вітрини для ЦУМу. Загальною темою для вітрин універмагу став слоган «краса в недосконалості»

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button