У Києві запустили сервіс для бронювання столиків і передзамовлення страв у ресторанах
Вартість страв при замовленні на Timeat така сама, як у самому закладі.
Вартість страв при замовленні на Timeat така сама, як у самому закладі.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
У Києві почав працювати сервіс Timeat, який дозволяє за допомогою мобільного застосунку забронювати столик у ресторані та передзамовити й оплатити страви, повідомляє AIN.UA.
Система дозволяє спланувати відвідування ресторану таким чином, що клієнт приходить до закладу на призначений час і отримає вже готове замовлення.
Київськими партнерами Timeat є Druzi Cafe & Bar, Rojo Ojo, HeyLoft, L’Kafa Group, Prynada Ukrainian Cafe, «Чайхона Базар» и ZVD.
Вартість страв при замовленні на Timeat така сама, як у самому закладі. Користувач також не доплачує за бронювання столику. Комісію стягують лише з ресторану – це 15% від чеку відвідувача.
Ло кінця лютого сервіс має запрацювати у Львові та Одесі. У Львові вже приєдналися такі заклади, як «Супкультура», «Кебабця», Pasta Bar No.1, «Хінкальня», Leopoli Pizza та «П’яте підземелля», а в Одесі – Traveler’s Coffee Odessa, Delano та Cipolle Pizza Bar.
Застосунок Timeat доступний на iOS та Android.
Стартап заснував 22-річний Євген Бровчук. За його словами, в Україні існують схожі сервіси, але вони дозволяють лише забронювати столик. Timeat дозволяє також поперендньо замовити страви та відразу їх оплатити. У майбутньому планують додати можливість забрати замовлення з собою, не бронюючи столик.
Команда Timeat зіштовхнулася з браком статистики щодо споживацьких трендів в Україні. Один із небагатьох відомих параметрів – лише 25% українських домогосподарств можуть собі дозволити їсти поза домом.
Читайте також: Журі премії Сіль визначило найкращі ресторани 2019 року
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті