Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У парку «Перемога», що біля метро «Дарниця», комунальники встановили залізні дерева з ліанами трубкоцвіту, «як у Сінгапурі» (фото вгорі), повідомляє КП по УЗН Дніпровського району.

«Свій Сінгапур у Києві. Не засмучуйтеся, якщо через пандемію не маєте змогу виїхати за кордон! У нашому місті багато цікавого. Просто зупиніться та насолодіться цією красою», – зазначає пресслужба, додаючи референс – сінгапурський сад металевих дерев.

Металеві дерева у Сінгапурі – на це фото орієнтувалися київські комунальники

Сади біля затоки Сінгапура містять 18 металевих дерев заввишки 25-50 метрів. Вони генерують енергію за допомогою сонячних панелей. Між деревами пролягає пішохідний міст. Металеві дерева у Сінгапурі знижують температуру повітря.

Фото: Duy Nguyen, Unsplash

Раніше працівники «Київзеленбуду» встановили у парку «Перемога» дерев’яні кубики для гри у хрестики-нолики; вісім величезних лав у вигляді літер ПЕРЕМОГА; триметрового ведмедя із штучного газону та диван із трави.

Читайте також: «Звичайна береза ніколи не справить wow-ефекту»: що розповіли «зеленбудівці» на зустрічі з киянами

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button