Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба КМДА

На Подільсько-Воскресенському мосту закінчили монтувати та увімкнули освітлення, зокрема підсвітку арки, повідомляє пресслужба КМДА.

Водночас будівництво мосту ще не завершено. За словами міського голови Віталія Кличка, на мосту вже встановили нові ванти та зараз демонтують тимчасові опори.

Фото: пресслужба КМДА

До кінця жовтня планують встановити прогонову конструкцію заїзду на міст з вулиці Набережно-Хрещатицької в районі вулиці Верхній Вал. Її вага – 780 тонн. Її встановлюватимуть, зокрема, за допомогою плавзасобів. Також триває будівництво ділянки від дамби Русанівських садів до шляхопроводу через залізницю.

Кличко наголошує, що автосполучення на мосту відкриють до кінця року. Не оминув він згадкою і плани щодо метро на Троєщину. При цьому досі немає ясності у питанні, який із проєктів мосту затверджений: існує декілька варіантів трасування з’їздів на обох берегах Дніпра.

Читайте докладніше: На обох берегах Дніпра досі проблеми зі з’їздами з Подільсько-Воскресенського мосту і конфлікти з громадою. Що може зробити міська влада?

Фото: пресслужба КМДА

Споруджувати Подільсько-Воскресенський міст почали у 1993 році. Будівництво неодноразово зупинялося і продовжувалося. Роботи пожвавилися у 2018 році. У 2017 році проєкт мосту став об’єктом дослідження німецьких фахівців як приклад невдалого будівництва.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button