Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: instagram.com/rubae1

У переддень місцевих виборів 23 жовтня вуличні художники Rubae та Shabe створили графіті на дніпровській набережній у Києві, повідомляє The Village Україна.

Вони написали свої нікнейми, обклеївши кожну літеру з агітаційних матеріалів. Після цього графіті підпалили.

Фото: instagram.com/rubae1

«Сьогодні в Україні проходять місцеві вибори. Ще один виборчий етап, який не змінить нічого. Напередодні дня тиші, коли заборонено будь-яку політичну пропаганду, всі політичні партії мусять очистити місто від своєї сміттєвої реклами. Цією акцією ми хотіли продемонструвати, що суспільство втомилося від порожніх обіцянок та корумпованої політики. Ми вирішили зібрати агітаційні листівки та зробити їх частиною нашого графіті, а потім все підпалити», – пояснює ідею акції Rubae.

25 жовтня в Україні пройшли місцеві вибори, явка яких виявилася однією з найгірших за останні роки.

За результатами екзитполу, проведеного компанією Liberty Report, на виборах київського міського голови чинний мер Віталій Кличко набирає 45,93% голосів. Чотири його конкуренти – Олександр Попов, Ірина Верещук, Олексій Кучеренко та Сергій Притула мають від 7 до 9 відсотків.

За даними екзитполу соцгрупи «Рейтинг» до Київради проходять політсили УДАР (21,3%), Європейська солідарність (19%), Слуга народу (9,5%), Голос (7,2%) та Батькивщина (6,6%).

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button