Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Unsplash

Девелопер Вагіф Алієв повідомив, що до весни 2022 року планує відкрити в Києві мережу будівельних центрів. Про це він заявив в інтерв’ю LIGA.net.

Попередньо, до весни наступного року розраховують відкрити чотири building mall у чотирьох різних районах Києва. Зокрема, під такий проєкт хочуть віддати ділянку на книжковому ринку Петрівка – в майбутньому торговельному центрі Petrovka Mall.

До кінця 2022-го сподіваються розширити мережу до 10 магазинів, дев’ять із них будуть безпосередньо біля станцій метро. «Спершу ми будемо робити building mall, потім уже добудовувати торговельні центри», – зауважив Алієв.

За словами девелопера, площа кожного магазину становитиме 30-40 тисяч квадратних метрів. У деяких із них планують відкрити IKEA.

«У нас не буде конкурентів ані тут, ані в Європі», – заявив бізнесмен, та одночасно зазначив: «Ми конкуруватимемо з усіма – з Епіцентром, з Леруа Мерлен, взагалі з усіма».

Алієв стверджує, що «особисто привів» IKEA в Україну, за допомоги Віталія Кличка, і заявляє, що за умовами угоди, «IKEA іде з нами у всі наші торговельні центри». Він сподівається відкрити 10 магазинів шведського ритейлера. Другий планують розмістити у ще недобудованому ТРЦ Ocean Mall на Либідській площі – його хотіли відкрити у вересні 2019 року, зараз Алієв називає іншу дату – перше вересня 2021 року.

Перший в Україні магазин IKEA відкрився першого лютого у ТРЦ Blockbuster Mall, який належить Алієву, разом із Мандарин Плазою та ТРЦ Lavina Mall. Минулого літа Кличко підписав розпорядження про надання Алієву 17 гектарів державної власності, які належать Льодовому стадіону. На цій ділянці Алієв будуватиме ТРЦ Hippodrome Mall.

Нагадаємо, на відкритті IKEA промоутери «Епіцентру» роздавали відвідувачам брендовані маски. Також «Епіцентр» розмістив свою рекламу перед ТРЦ Blockbuster Mall.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button