Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Дизайн картки

Мережа супермаркетів АТБ випустила разом із Райффайзен Банк Аваль та Visa власну платіжну картку АТБ-Pay. Про це повідомив гендиректор компанії Борис Марков.

Особливість картки – можливість отримувати додаткову 5% знижку на акційні товари зі спеціальними цінниками у мережі АТБ. Наприклад, якщо акційна ціна кави звичайною вартістю 215 гривень у супермаркеті становить 173 гривні, то з карткою АТБ вона коштуватиме 164,35 гривні.

Оформити картку можна поки що у мережі АТБ у Запоріжжі, а в інших регіонах – у відділеннях Райффайзен Банк Аваль. Якщо оформити картку типу Visa Reward, то її обслуговування буде безкоштовним. Це картка для отримання бонусів за покупки. За більш універсальну картку типу Visa Gold доведеться платити 36 гривень на місяць, якщо сума покупок щомісяця не перевищуватиме 2000 гривень або залишок на картці буде меншим за таку ж суму. Докладіше про тарифи можна почитати тут.

В АТБ тверджують, що вже видали понад 50 тисяч карток. Загалом АТБ оцінює свою аудиторію у 22 мільйона людей. Згодом планують запустити мобільний застосунок.

«Наше завдання – не просто емітувати мільйони карток, а зробити її основною банківською карткою для клієнта», – заявляє Марков.

Зазначимо, що в мережі АТБ не було карток лояльності, на відміну від багатьох інших мереж супермаркетів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button