Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash.com

На початку лютого 2021 року Київрада нібито виділила 140 мільйонів гривень на закупівлю вакцини. Проте станом на сьогодні зміни досі не прописані в бюджеті міста. Це помітив киянин Сергій Пасюта.

11 лютого депутати підтримали проєкт рішення про внесення змін до міської цільової програми «Здоров’я киян» на 2020-2022 роки та виділили 140 мільйонів гривень на вакцинацію від коронавірусу.

Тоді мер Віталій Кличко повідомив, що Київ розраховує найближчим часом підписати контракт на закупівлю мільйона доз вакцини для щеплення загалом півмільйона найвразливіших категорій киян. Вакцину Київ планує закупити напряму у виробника.

Зміни до бюджету щодо виділення коштів Київрада розгляне у квітні, хоча Кличко в березні вже обіцяв киянам вакцину. Зокрема, 19 березня в одній з українських телепрограм він заявив, що Київ у найближчі тижні може отримати вакцину від COVID-19 за рахунок бюджету столиці.
Проте виділення 140 мільйонів гривень на закупку вакцини досі немає в бюджеті Києва, оскільки коригування бюджету досі не відбулось.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button