Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23480 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Navy Medicine / Вікіпедія

У київському центрі вакцинації, який знаходиться в Міжнародному виставковому центрі, можна щепитись препаратом Moderna. Всі охочі від 18 років можуть подати заявку онлайн через сервіс Helsі.me на дати з 22 по 25 липня.

Крім того, з 23 липня на вакцинацію можна записатися в будь-який пункт щеплень на базі медустанов.
Україна отримала два мільйони доз вакцини Moderna від уряду США через глобальну ініціативу COVAX. У МОЗ очікують ще 13 мільйонів доз вакцини.

  • Moderna – вакцина проти COVID-19, розроблена американськими вченими з NIAID і BARDA та компанією Moderna. Це одна з чотирьох вакцин, схвалених в Європі. Її також схвалила ВООЗ. Для повної імунізації потрібні дві дози, введені з інтервалом у чотири тижні. Виробник заявляє про ефективність вакцини на рівні 100%.

Міністерство охорони здоров’я оголосило про старт з 21 липня п’ятого етапу вакцинації, на якому щеплюватимуть усіх охочих від 18 років. Щеплення роблять вакцинами Pfizer-BioNTech, CoronaVac, AstraZeneca та Moderna.

Минулої доби, 21 липня, в Україні зробили рекордну кількість щеплень проти коронавірусу – 120 090 осіб отримали ін’єкції. Загалом від початку вакцинальної кампанії щеплено 2 843 899 людей, з них отримали одну дозу – 2 843 897 людей.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button