Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: 24tv.ua

КМДА збільшила загальну вартість робіт з будівництва Шулявського шляхопроводу з 1,05 мільярда гривень до 1,998 мільярда гривень. Про це йдеться у розпорядженні держадміністрації.

Розпорядження про реконструкцію транспортної розв’язки на перетині проспекту Перемоги з вулицею Гетьмана підписав в.о. голови Микола Поворозник 21 липня. Міський голова Віталій Кличко у цей час перебував у відпустці.

Експертний звіт про корегування проєкту був затверджений ще в березні 2020 року. Розпорядження скасовує дію попереднього, відповідно до якого кошторисна вартість робіт становила 1,0499 мільярда гривень.

Станом на березень 2020 року на будівництво шляхопроводу витратили 624,8 мільйона гривень із загальних 1,998 мільярда.

Господарський суд Києва затвердив план санації компанії «Північно-Український Будівельний Альянс» до відкриття провадження у справі про банкрутство. Компанія входила до групи «Укрбуд».

Реконструювати Шулявський шляхопровід вирішили після аварії в лютому 2017 року, коли частина мосту впала на припарковані автомобілі. Початкова вартість робіт оцінювалася у 830,12 мільйона гривень. Роботи з демонтажу старого мосту почалися в березні 2019 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button