Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23270 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: КМДА

Інспектори благоустрою за липень склали понад три тисячі приписів та понад 350 адміністративних протоколів, повідомляє КМДА. Найчастіші порушення – МАФи, огорожі, гаражі та невчасне прибирання сміття.

Директор Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко заявив, що найпоширенішим порушенням є несвоєчасне прибирання сміття на тротуарах, зелених зонах, узбіччях доріг, складування будівельних матеріалів у невідведених місцях. Таких приписів винесли понад 300. Третину складають порушення, пов’язані з розміщенням МАФів та тимчасових споруд.

Постійний моніторинг вулиць столиці здійснюють близько 120 інспекторів комунального підприємства «Київблагоустрій» та районних держадміністрацій.

Відповідно до статті 152 КУпАП за порушення правил благоустрою Києва передбачається накладення штрафу в розмірі від 340 до 1700 гривень.

Раніше ми писали, що за даними прокуратури, близько 20 посадовців КМДА «кришували» нелегальну торгівлю у підземних переходах.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button