Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Два рюкзаки, один із яких має незначний дефект. Фото: Decathlon

Мережа спортивних магазинів Decathlon починає продавати товари з невеликими пошкодженнями, які при цьому зберігають усі свої характеристики та абсолютно придатні для занять спортом.

Проєкт «Друге життя» допоможе звести до нуля кількість готових товарів або їхніх компонентів, які потрапляють на звалища або спалювання. Такої мети Decathlon хоче досягнути до 2026 року. Таким чином компанія хоче перейти на циркулярну модель бізнесу, засновану на раціональному використанні ресурсів.

У майбутньому планують запустити також спеціальний проєкт, який даруватиме друге життя дитячим велосипедам, з яких виросли діти.

На товари для «Другого життя» надаватимуть знижку від 10% до 50%. Речі будуть у хорошому стані, повністю відповідатимуть технічним характеристикам і матимуть лише незначні дефекти, як-от відсутність ярлика чи паковання, невелика подряпина чи пляма.

При цьому на всі такі товари поширюється гарантія від двох років, а для учасників програми лояльності «Мій Декатлон» – можливість повернення протягом 365 днів.

Зараз в Києві функціонує три фізичні магазини: проспект Бандери 15-Г, вулиця Берковецька, 6 та вулиця Хоткевича, 1-В. В Одесі магазин Decathlon відкрили на Південній дорозі 101-А.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button