Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


У Львові реконструюють Галицьку площу. Благоустрій території заважали проводити МАФи: комунальники почали прибирати їх ще у 2019 році, але зустріли опір підприємців. Про це пише спільнота «Львів. Містобудування».

Повідомляється, що з  площі Галицької забрали другий павільйон, який заважав реконструкції. МАФ був неробочим та у ньому не провадилась підприємницька діяльність – її демонтував сам власник.

Кіоски на площі вилучили з Перспективної схеми розміщення тимчасових споруд в грудні 2019 року. Підприємці наполягали розглянути їхнє повернення у рамках робочої групи. Група підтвердила необхідність демонтувати МАФи.

Видання «Твоє місто» у квітні писало, що вартість реконструкції 4,8 мільйона гривень.

Через виявлені знахідки Науково-виробнича фірма «Рутенія» змінила проєкт. Тепер він передбачає два етапи робіт. На першому етапі планують підвести мережі, влаштувати бетонну чашу фонтану, облаштують освітлення території, сам фонтан підсвітять. Другий етап проєкту передбачає ремонт решти території до початку площі Соборної, влаштування нового озеленення та місць для сидіння і освітлення усього простору між вулицею князя Романа і площею Соборною.

Три тижні тому у Львові після реконструкції відкрили найменшу площу міста – Коліївщини.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button