Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23428 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: UGBN development

Проєкт оновлення модерністського автопарку №7 на вулиці Бориспільській у Києві, який хотіли профінансувати інвестори з Нідерландів, заморожено. Про це The Village Україна повідомила компанія UGBN Development, яка представляє інтереси іноземного інвестора.

«На жаль, керівництво “Київпастрансу” не готове співпрацювати й на наше звернення не відповідає. Певно, у них є свої плани щодо цього об’єкту», – пояснюють в UGBN Development.

КМДА переадресувала запит видання до «Київпастрансу», на балансі якого перебуває об’єкт.

«Проведення інвестиційного конкурсу й укладання інвестиційних договорів на залучення інвестора до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо, не належить до компетенції КП “Київпастранс”», – відповіли у підприємстві.

Ремонту автопарку найближчим часом також не передбачається. Принаймні у бюджеті Києва грошей на це не закладено.

Автобусний парк №7 було збудовано в 1973 році. Єдиною опорою даху діаметром 160 метрів є вежа у центрі. Зараз автопарк не працює через аварійний стан. Кілька років тому кияни пропонували перетворили його на музей транспорту.

UGBN Development, заснована в Чехії, анонсувала проєкт Circle B15 у травні цього року. У компанії заявляли, що розглядають кілька варіантів використання споруди, але не збираються будувати ані ТРЦ, ані ЖК.

Читайте також: Чому в Києві утворюються сховища несправних автобусів «Київпастрансу»?

Раніше архітектори з UGBN Development пропонували відкоригувати проєкт спортивного комплексу на Райдужному масиві, який будують замість знесеної модерністської будівлі. Також компанія розробляла передпроєктні пропозиції капітального ремонту модерністської будівлі лікарні вчених.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button