Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба КМДА

Міський голова Віталій Кличко повідомляє, що звільнив заступника голови КМДА Олександра Густєлєва — «через затягування робіт із завершення будівництва Подільського моста».

«Я сьогодні зранку без попередження заїхав подивитися, що відбувається на об‘єкті. А там, скажу прямо, мало що відбувається, — нарікає Кличко. — Заступник, який відповідає за об’єкт, не зміг раціонально організувати роботу. І кожного разу божився, коли ми виїжджали на об’єкт, що все робиться і рухається до завершення. Я сьогодні поїхав туди сам і побачив, що картина — нерайдужна».

За словами мера, Густєлєв обіцяв, що автомобільний рух мостом запустять наприкінці року.

Олександра Густєлєва, який раніше очолював Київавтодор, було призначено заступником голови КМДА торік у лютому. Зазначимо, що ще п’ять років тому, в 2017-му, низка громадських організацій вимагала відставки Густєлєва як голови Київавтодору.

Читайте також: Почати відповідати за весь транспорт в Києві може голова «Київавтодору». Пояснюємо, чому це погана ідея

Нагадаємо, кошторисна вартість проєкту будівництва Подільського мосту зросла до 20 мільярдів гривень. А нещодавно Антимонопольний комітет оштрафував підрядників за змову на тендері на будівництво мосту.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button