Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23648 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Офіс президента

Лише за два останні дні в Україні від COVID-19 померло 1468 людей (652 летальних випадки за 10 листопада та 816 смертей за 9 листопада). Це вдесятеро більше, ніж за два роки війни на сході. Про це заявив в відеозверненні президент Володимир Зеленський.

«За минулі два роки у боях на Донбасі загинуло 146 наших військових. За минулі дві доби від ковіду померло понад півтори тисячі наших людей. За дві доби через вірус втратили вдесятеро більше ніж за два роки війни. У мирних містах без будь-якого ворога вмираєте сотнями, тисячами. Не від кулі чи снаряду, а просто тому що не хочете вакцинуватись», — заявив Зеленський.

При цьому восьмого листопада в Україні зареєстрували рекордні 833 летальні випадки.

За останніми даними МОЗ, 91,1% госпіталізованих із COVID-19 минулого тижня не мали жодної дози антиковідної вакцини.

Хвилі ковіду в Україні: кількість смертей щодоби. Графік: worldometers.info

Україна — держава чи не з найсильнішими у світі антивакцинальними настроями. 43% українців не збираються робити щеплення проти COVID-19. Майже 25% українців вважають, що мають медичні протипоказання до вакцинації (насправді цього статистично не може бути).

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button