Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Усі фото: Andrey Bezuglov 

В історичному центрі Одеси, неподалік від порту та моря, відкрилося кафе Daily 11 з інтер’єром, що відтворює спокійну атмосферу Середземномор’я, повідомляє Yatzer.

Київська студія Sivak+Partners, що працювала над дизайном інтер’єру, надихалася середньовічними іспанськими та португальськими тавернами, а також народним марокканським декором.

В інтер’єрі використали стриману палітру землистих відтінків і натуральні матеріали. Тактильної чуттєвості додають вручну потиньковані стіни з заокругленими кутами. На підлозі лишили дерев’яний паркет, лише відреставрувавши його.

Вінтажні дерев’яні меблі, настінні панелі з ротанга та пальми у горщиках створюють відчуття старовинного закладу з історією.

Кафе розташовано на першому поверсі історичної будівлі у Воронцовському провулку. У теплу пору року відвідувачі можуть розміститися у внутрішньому дворику, прикрашеному рослинами.

Це житловий будинок, і сусіди мають доступ до патіо через пожежні сходи. Зону для відвідувачів кафе виділили дерев’яними настилами.

Дизайнери зауважують, що в Одесі кожен дворик живе власним життям. Цей раніше використовували для фотовиставок і дегустацій вин, і ці функції зберігаються навіть після облаштування тут кафе.

У Daily 11 готують сніданки, бургери, салати, закуски до вина, десерти, а також подають каву, чай, вино та коктейлі.

Дивіться також фото: Інтер’єр тату-студії на Подолі від Balbek Bureau

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button