Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Кадр із фільму «Додому» Нарімана Алієва

Базована в Лондоні музична платформа Boiler Room запускає благодійний онлайн-фестиваль українського кіно. Стрічки транслюватимуться 5-12 травня.

12 стрічок відбирав KyivMusicFilm. До програми увійшла як кінокласика, так і роботи сучасних режисерів, які досліджують теми від декомунізації до андеграундних рейвів. Серед них — Наріман Алієв, Ярема Малащук та Роман Хімей, Вадим Ільков, Надія Парфан, Світлана Шимко, Олена Невкрита, Марія Стоянова, Олександр Ковш, Анатолій Сачівко, Юрій Шилов.

Класичну частину програми презентовано фільмами Сергія Параджанова та Івана Миколайчука.

Квиток вартістю 7 фунтів дає необмежений доступ до бібліотеки фільмів на час фестивалю.

Зібрані кошти буде передано до чотирьох українських волонтерських ініціатив: Zgraya, Vostok SOS, Insight, фонд київського клубу K41.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button