Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unsplash

У Києві поблизу вулиці Васильківської виявили собак, зачинених у приватному автобусі. За попередніми висновками, внаслідок теплового удару три тварини загинули, решта  – у важкому стані, пише КМДА.

Ветеринарні лікарі комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» надали їм першу допомогу. Собаки під наглядом фахівців.

Фото: КМДА

Під час війни кількість тварин, що залишилися на вулиці, значно збільшилася. Організація UAnimals дала поради, як діяти, якщо ви знайшли тварину, яка потребує допомоги.

  • Якщо тварина виглядає хворою, поранена чи має травми, зверніться до ветеринарного лікаря. Якщо лікування дуже дороге і ви не маєте змоги його оплатити, розмістіть оголошення про тварину в соціальних мережах.
  • Обов’язково вкажіть діагноз, призначення лікаря, суму, яка потрібна на лікування, ваш номер телефону, номер картки та посилання на фінансовий звіт. До тексту прикріпіть фото чи відео тварини, а також виписку з клініки.
  • Якщо тварина виглядає здоровою, радимо все одно звернутися до ветеринарної клініки та зробити необхідні вакцинації. Якщо немає можливості залишити кота чи собаку в себе, можна звернутися до волонтерів чи платних перетримок.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button