Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: КМДА

У Києві демонтують гаражі біля річки Либідь, що дозволить провести капітальний ремонт аварійної ділянки русла. Про це повідомляє КМДА.

Загалом на цій ділянці демонтують 48 нелегальних та аварійних споруд.

Ділянку річки вздовж гаражного кооперативу називають найбільш небезпечною. Раніше розташування гаражів блокувало доступ працівників та техніки до інженерних конструкцій. Після демонтажу планують виконати першочергові протиаварійні роботи.

Місто планувало розпочати повноцінний проєкт реконструкції річки Либідь у 2022 році. Очікувалось, що в цьому році відкоригують техніко-економічне обґрунтування проєкту, після чого протягом декількох років річку перетворюватимуть на безпечну і очищену водойму з громадськими просторами.

Через війну бюджет Києва втратить до третини очікуваних доходів. Це близько 20 млрд гривень. Найбільше війна зачепить будівництво великих об’єктів із терміном здачі у 2022–2023 роках, пише LIGA.net. Зокрема, на невизначений термін перенесли реконструкцію річки Либідь.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button