Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23538 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: t.me/zalizni_zminy

Міністри транспорту України та Великої Британії підписали угоду про допомогу у відновленні інфраструктури, зруйнованої під час війни, повідомляє New Civil Engineer.

Угода передбачає залучення приватних експертів для консультацій щодо відновлення доріг, залізниці та аеропортів.

У червні прем’єр-міністр Борис Джонсон анонсував надання Укрзалізниці 10 мільйонів фунтів допомоги. На ці гроші куплять обладнання для відбудови мостів і тунелів, а також придбають понад 120 вантажних контейнерів для перевезення зерна.

«У нас у Великій Британії є найкращі транспортні експерти у світі. Їхня допомога не лише дозволить Україні відбудуватися, але й сприятиме розвитку британського бізнесу», — зауважив секретар транспорту Ґрант Шаппс.

На додачу Велика Британія проведе дослідження впливу війни на транспортну інфраструктуру.


Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки у рамках Transition Promotion Program. Погляди, викладені у цьому матеріалі, належать авторам і не відображають офіційну позицію МЗС Чеської Республіки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button