Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Посольство РФ у Празі. Фото: Вікіпедія

Чеська платформа «Подарунок для Путіна» запустила петицію щодо відключення російських дипломатичних установ у Празі від електрики, води та газу. Звернення наразі підписали майже сім тисяч людей.

Автори петиції вважають, що російські дипломати мають відчути себе на місці українців, яких обстріли енергоінфраструктури залишили без комунікацій.

Ініціатива Dárek pro Putina збирає гроші на озброєння, амуніцію та екіпірування для Збройних сил України. Пожертви йдуть безпосередньо на рахунок Посольства України в Чехії, а те пересилає гроші армії. На сайті є «онлайн-магазин», де охочі можуть задонатити на певну зброю чи інші помічні речі для українських військових. Наразі десятки тисяч людей перерахували загалом 12 мільйонів доларів.

Також на платформі зібрано низку волонтерських кампаній зі збору коштів на дрони, транспорт, зброю, тренування військових тощо. Ці кампанії ретельно перевіряються.

Після початку російського вторгнення в Україну посольства РФ регулярно стають об’єктами тролінгу:

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button