Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23627 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Вийшла перша серія мультиплікаційного серіалу «Пес Патрон» про знаменитого джек-рассел-тер’єра, який допомагає саперам розміновувати території.

У першому сезоні буде 11 серій по три-чотири хвилини. Мультфільм доступний безкоштовно на YouTube та MEGOGO — на останній платформі є субтитри польською, анлійською та переклад жестовою мовою.

Мультфільм випустила компанія «Патрон не спить», створена у серпні 2022 року. Як повідомляє Forbes, саме їй належать авторські права на зображення пса Патрона.

«Патрон не спить» офіційно співпрацює з виробниками цукерок, ялинкових прикрас, з Укрпоштою. У магазинах продають мʼякі іграшки у вигляді пса Патрона, його зображення є на каві, цукерках і сосисках.

За словами гендиректорки компанії Юлії Гребеньовської, усі кошти від продажу прав ідуть на благодійність. Наприклад, маржа з продажу марок Укрпошти пішла на закупівлю машин для розмінування та на вакцини й корми для притулків тварин.

Пілотна серія мультсеріалу «Пес Патрон» набрала понад 170 тисяч переглядів за два дні. Гроші від її монетизації планують вкласти у виробництво наступного сезону.

Вона каже, що діє за дорученням господаря тварини — Михайла Ільєва, начальника частини піротехнічних робіт ДСНС Чернігівської області.

Фото: instagram.com/patron_dsns

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button