Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Офіс президента

На Алеї сміливості навпроти Верховної Ради встановили табличку з іменем президента США Джозефа Байдена, повідомляє Офіс президента.

«Перший дзвінок уночі 24 лютого минулого року, наші переговори, постійна незмінна потужна увага нашій боротьбі і увага захисту української демократії, а також особистий внесок пана президента Байдена у зміцнення позицій свободи у світі — це те, що завжди буде в історії», — прокоментував президент Володимир Зеленський.

Алею сміливості заснували торік до річниці Незалежності. Тут планують вшанувати імена персон, які підтримують Україну у війні з Росією.

Наразі тут встановлено таблички на часть президент Польщі Анджея Дуди, експрем’єра Британії Бориса Джонсона, президента Латвії Егілса Левітса, прем’єра Литви Інґріда Шимоніте, президента Європейської ради Шарля Мішеля, президентки Європейської комісії Урсули фон дер Ляєн та прем’єрів Польщі, Чехії, Словенії, актора Шона Пенна засновника World Central Kitchen Хосе Андреса.

Нагадаємо, Байден 20 лютого прибув до Києва. У столиці було запроваджено жорсткий режим безпеки, рух автомобілів зупинили, і навіть пішоходи не могли потрапити на деякі вулиці. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button