Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Кадр з відео

Український винахідник Сергій Гордєєв, який живе в Торонто, опублікував ролик, де він їде на велосипеді із трикутними колесами, пише видання ITC.ua.

Завдяки спеціальній формі коліс – трикутник із вигнутими гранями – та рухомій пружній підвісці, велосипед їде майже плавно, без різких рухів, але й не дуже швидко. Зважаючи на все, нерівності на дорозі для нього не такі критичні, як для велосипеда із квадратними колесами.

Канал The Q існує з 2017 року. Країна, яка на ньому вказана, – США. Також відео викладають на китайському ресурсі bilibili.

Раніше Хмарочос писав, що Гордєєв створив велосипед з квадратними колесами, що справді може їхати. Велосипед може їхати завдяки тому, що самі колеса не рухаються – його пересувають гусениці, зроблені з гумових шин.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button