Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23531 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: t.me/David_Arakhamia

Фонд держмайна зареєстрував корпоративні права на 66,65% власності київського ТРЦ Ocean Plaza. Запис вже внесено у Єдиний держреєстр, саме ця частка комплексу належить державі.

Наразі триває аудит, оцінка вартості активу та інші заходи перед приватизацією. Після цього процесу Фонд прийме рішення щодо подальшої долі цих корпоративних прав, повідомили в ФДМУ.

За словами Дениса Шугалія, першого заступника голови Фонду, усі отримані від продажу кошти будуть спрямовані до фонду ліквідації наслідків збройної агресії РФ.

20 березня Вищий антикорупційний суд конфіскував українські активи російського олігарха Аркадія Ротенберга, його сина та ще двох громадян РФ. Так, на користь держави стягнуто 100% статутного капіталу компанії «Авангард-Віларті», право на яку зареєстроване компаніями Ocean Plaza та Ethoder Investments. Крім того, конфіскували 66,65 % статутного капіталу фірми «Інвестиційний союз “Либідь”».

За даними журналістського розслідування, прибутки з ТРЦ Ocean Plaza йшли на фінансування російського воєнно-промислового комплексу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button