Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23593 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: КМДА

З мапи укриттів і з обліку зняли близько тисячі об’єктів після того, як комісія визнала їх непридатними для використання, повідомляє військова адміністрація.

Відповідно, зараз шукають способи наростити кількість укриттів. Як варіант, вирішили звернутися до великих бізнесів, які володіють підземними просторами, такими як паркінги й господарчі приміщення.

«Розмова була відкрита і відверта», — зазначають у КОВА. Частина представників великих ТРЦ вже зголосилися надати ці приміщення під укриття. 

Такі площі планують нанести на карту як «найпростіші укриття». Обладнані вони будуть лише найнеобхіднішим — місцями для сидіння, засобами пожежогасіння, медичними аптечками та питною водою. До них мають забезпечити цілодобовий безперешкодний доступ.

Перевірку укриттів Києва почали після того, як першого червня під час ракетної атаки перед зачиненими дверима поліклініки у Деснянському районі Києва загинули дві жінки та дитина. Кабінет міністрів оголосив догани міському голові Віталію Кличку та звільнив чотирьох керівників райадміністрацій.

Київ почав облаштовувати сховища системами автоматизованого відкриття дверей і встановлювати модульні укриття.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button