Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Jonathan Kemper / Unsplash

У Варшаві зросла присутність диких кабанів. Якщо торік у місті зафіксували 2,5 тисячі повідомлень про появу тварин, то за останні пів року таких повідомлень надійшло вже три тисячі, повідомляє tvn24.

Міський голова Рафал Тшасковський заявив, що «з важким серцем» ухвалив рішення про полювання на кабанів. За його словами, відстріл практикується в інших громадах, а Варшава досі була винятком.

Читайте також: У Польщі котів визнали чужорідним інвазійним видом

Дозвіл надано на відстріл 200 особин. Якщо застрелити тварину неможливо, наприклад, вона з’явилася посеред житлового району, то її наказано відловити та присипити.

Читайте також: У Варшаві зупинятимуть рух на шосе заради качок

Тшасковський закликав варшав’ян не підгодовувати кабанів. Водночас подякував лісникам, які годують тварин у лісі, таким чином відохочуючи їх від пошуків їжі в місті.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button