Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23628 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Київська міська рада

Голова КМВА Сергій Попко в інтервʼю ТСН.ua розповів, чи встановлять цього року ялинку на Софійській площі. Він відповів, що ялинку встановлять лише за відсутності форс-мажорів та «нових обставин».

«Багато років поспіль на Софійській площі стоїть новорічна ялинка. Минулого року вона теж була. Попри усе – війну, обстріли, відключення світла. Традиції треба берегти», – прокоментував Попко.

Голова КМВА додав, що, на його думку, до будь-яких рішень потрібно завжди підходити із «холодною» головою. Він вважає, що потрібно дочекатись зими і вже тоді, проаналізувавши ситуацію, прийняти рішення.

Минулорічна ялинка

Фото: Київська міська рада

Минулого року у Києві встановили головну ялинку, попри кілька петицій проти її встановлення. «Ялинка незламності» була скромнішою в оздобленні, ніж до повномасштабного вторгнення, та заввишки 12 метрів, замість звичних 30.

«Я вважаю, що ми ухвалили правильне рішення. Ялинка повинна бути! В наших дітей має бути свято!», – заявив тоді міський голова Віталій Кличко.

Ялинку оздобили енергоощадними гірляндами, які світились від генератора у кольорах українського прапора. Гірлянди вмикали у визначений час: з 17 до 21 вечора. Іграшки, якими прикрасили ялинку, були торішніми – з ялинки 2021 року.

Нагадаємо, на ВДНГ можна отримати іменну ялинку за донат на ЗСУ.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button