Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/d.getmancev

У Броварах під Києвом відкрили завод HutJet, який виготовлятиме готові модулі для будинків, повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Я мрію, щоб будинки виїжджали з конвеєра, як колись автомобілі Форда», — заявляє засновник HutJet Сергій Самусєв, який довгий час займався будівництвом котеджів «під ключ» на Київщині, а останні роки — модульним префаббудівництвом. Нову компанію він зареєстрував у липні цього року.

Фото з фейсбук-сторінки Сергійя Самусєва

Компанія виготовляє житлові модулі розміром 4,5 на 12 метрів — площа такого модуля становить 45 квадратних метрів.

Модулі однієї серії сумісні один з одним, і будинок за необхідності може бути збільшений. Загалом проєктувальники розробили 14 різних серій житлових модулів — по п’ять моделей у кожній серії.

Фото: facebook.com/d.getmancev

Вартість модуля становить від 1000 до 1700 доларів — останній це повністю готове до життя приміщення, технікою, меблями і текстилем.

Завод у Броварах, як заявляється, зможе виготовляти 450 таких модулів на рік. На ньому працює триста людей. Крім виробнитцва на заводі розташовано офіси для архітекторів і дизайнерів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button