Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: ГО «Збережемо Солом’янський Парк»

Будівництво житлового комплексу біля Солом’янського ландшафтного парку було скасоване Державною інспекцією архітектури та містобудування України. Про це повідомила ГО «Збережемо Солом’янський Парк». На порталі Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва з’явилась інформація про припинення дії містобудівних умов і обмежень.

Десять днів тому ДІАМ пообіцяв провести інспекцію будівельних робіт після дорученням Міністра інфраструктури. Тоді голова міністерства наголосив, що у інспекторів є десять календарних днів для вивчення усіх документів, проведення огляду об’єкта і оприлюднення висновку.

Фото: ГО «Збережемо Солом’янський Парк»

Розголосу ситуації, щоб зупинити забудову на межі зеленої зони, місцева громада намагається надати вже декілька років. На думку жителів району, будівельні роботи спричинили зсув ґрунту та обвал однієї з центральних алей Солом’янського парку.

Кияни неодноразово виходили на протести, щоб привернути увагу влади до цієї проблеми. Раніше «Хмарочос» розповідав як під час останнього мітингу активісти навіть записали відеозвернення до Міністра інфраструктури.

Коментарі:

    Mint :

    не вигадуйте те чого немає, будівництво ніхто не зупиняв, питання по архітектурі будуть вирішувати, але це ніяк не впливає на дозвіл на будівництво

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button