Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: ЛУН

Компанія, що у 2021 році звела ЖК «Багговутівський» на однойменній вулиці у Шевченківському районі, виконала рішення Господарського суду та сплатила пайову участь розміром 14,5 мільйонів гривень. Як повідомила Київська міська прокуратура, платіж був направлений до місцевого бюджету для розвитку інфраструктури столиці.

Компанії «Галжитлобуд» та «ВІР Західбуд» звели ЖК в 2021 році. До того девелопери були зобов’язані сплачувати податок (пайовий внесок), якщо їхня забудова перевищувала площу 300 м2. Хоча з початку 2021 року сплата пайової участі була скасована, вона не стосувалася договорів, які підписали раніше.

Нещодавно «Хмарочос» розповідав як прокуратура повернула Києву землі ландшафтного заказника, вартістю майже 400 мільйонів грн.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button