Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 53 днів. За цей час ми опублікували 24452 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Ukrainian Fashion Week

Ветерани російсько-української війни, які зазнали ампутацій, стали моделями під час показу бренду Andreas Moskin на Ukrainian Fashion Week, як пише Суспільне. Заходи на тижні моди відбувалися у «Мистецькому Арсеналі».

Колекція SS25 дизайнерів Андрія Моськіна та Андреаса Білоуса була натхненна естетикою бохо та українським поетичним кіно 1960-70-х років, а саме фільмом «Білий птах з чорною ознакою» Івана Миколайчука та Юрія Іллєнка.

«Ми вирішили зробити льон основним матеріалом цього релізу, щоб підкреслити природність та легкість наших образів. Разом із тим лляна тканина увиразнює рустикальне коріння української культури», – зазначив Андреас Білоус.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button