Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 54 днів. За цей час ми опублікували 24467 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На розі вулиць Голосіївська та Горяна, що неподалік віл метро «Деміївська» в Києві, прорвало трубу, й під асфальт провалився автомобіль. Проїжджу частину затопило.

Київводоканал повідомив, що витік локалізували, та подальші роботи призупинили, аби не провалилися ще й припарковані поруч автомобілі. Поліція взялася шукати власників.

Фото з телеграм-каналів

Наразі рух транспорту обмежено двома смугами з чотирьох у напрямку Голосіївського проспекту.

Без води залишилися будинки на вулиці Голосіївській 12, 14, 16. Туди прибула цистерна з питною водою. Тиск води в районі відновлено.


Витік стався на водопровідній магістралі діаметром 500 мм, що проходить під проїжджою частиною.

Аварії водопроводу — регулярне явище у Голосіївському районі й зокрема навколо Либідської площі. У січні неподалік провалився під асфальт автомобіль. Велика аварія трапилася у 2020 році, коли затопило кілька поверхів торговельного центру Ocean Plaza.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button