Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23258 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В рамках соціальної ініціативи “Зробимо разом” підприємці можуть взяти на себе відповідальність за прилеглі до їхніх офісів території, а міська влада повинна мінімалізувати всі необхідні для цього бюрократичні процедури, заявляє у відкритому листі до Віталія Кличка автор ініціативи, голова наглядової ради ПАТ «Укрінбанк» Володимир Клименко, а також підприємці міста.

small_information_items_11137
Володимир Клименко
Голова Наглядової ради ПАТ 
«Укрінбанк» 

«На жаль, сьогодні мешканці Києва, гості столиці констатують факт, що головне місто країни поволі перетворюється на забруднений, занедбаний мегаполіс, який  втрачає ознаки цивілізації. Занепад столичної культури насамперед яскраво прослідковується в ушкоджених  фасадах на центральних вулицях міста, сміттєзвалищах навколо торговельних точок, паркуванні на газонах, тощо. Така тенденція все більше непокоїть тих, хто прагне жити в гармонії з оточуючим світом. Впевнений, що люди, які змогли побудувати свій бізнес, можуть не чекати, коли міська влада облаштує зупинку громадського транспорту, розташовану неподалік офісу, тощо.  Це наша країна, це наше місто, це наша вулиця. Очікувати, поки влада знайде можливість змінити обличчя міста, – це втрата часу. Ми, бізнес та влада, можемо діяти разом  невідкладно та результативно. Минулої буремної зими ми навчились об’єднуватися навколо великої спільно ідеї, що змінить наше життя на краще.  Отже, ми можемо згуртуватися навколо ідеї наведення ладу в нашому місті».   

У листі зазначається, що підприємці готові взяти на себе часткову відповідальності за наведення порядку щодо благоустрою, організації паркувальних майданчиків, паркінгів, припинення незаконної торгівлі, облаштування рекреаційних зон навколо своїх офісів та підприємств. Діяльність має координуватися місцевими службами. Таку функцію на себе просять взяти міського голову.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button