Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

PESA_120Na-Warsaw001

Польський трамвай PESA

КП «Київпастранс» прийняло рішення продовжити час подачі документів на тендер з придбання 7 нових трамвайних вагонів на загальну суму до 240 млн грн до 11 червня – за проханнями учасників. Про це пише «Вечірній Київ» з посиланням на прес-секретаря підприємства Ганну Бондар.

«До нас звернулися представники компанії-виробника трамваїв PESA (Польща) з проханням продовжити термін подачі заявок для підготовки додаткових документів, так як ця компанія – нерезидент, до того ж спочатку в технічному завданні на тендер не було вказано, що брати участь може іноземна компанія, – пояснила прес-секретар – Також незначні зміни в техзавдання були внесені на прохання львівського виробника трамваїв “Електрон”».
Electron_T5L64_Franka_square_1

Львівський «Електрон»

Разом з тим, звернення дніпропетровської компанії «Татра-Юг», яка також подала заявку на тендер з пропозицією прибрати вимоги низької підлоги і замінити формулювання «7 вагонів» на «7 вагонів або складів» (тобто зчіплення кількох коротких вагонів) було проігноровано. Як зазначила Ганна Бондар, до КП «Київпастранс» неодноразово зверталися різні громадські організації з проханнями, щоб при закупівлях нових трамваїв були враховані потреби маломобільних груп населення – тобто була присутня низька підлога.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button