Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
open-journalism-school

Головні редактори і журналісти AdMe.ru, Forbes, National Geographic, CNN, Los Angeles Times, телеканалів “Дождь”, “Україна” та СТБ, провідні майстри тексту проведуть лекції та семінари з 2 по 5 липня у Києві.

Програма школи

Як повідомляють організатори, освітня програма розрахована на чотири дні занять з 9.00 до 21.00 та присвячена створенню медіа startup проектів, письменницькій та журналістській мастерності, копірайтингу.

Спеціальні гості лекторію: колишня головна редакторка Lenta.ru Галина Тимченко, журналісти Віталій Портніков та Євген Кисельов, радіоведучий Матвей Ганапольский, корреспондент Los Angeles Times Сергій Лойко.

Докладніше про програму школи читайте на сайті.

Автори школи запевняють, що маркетологи, PR спеціалісти, підприємці знайдуть на лекторії багато цікавого про інтернет маркетинг, сторітеллінг, роботу з контентом у соціальних мережах. Відгуки випускників лекторію.

Стажування та інші можливості

Перевагою школи є її практичне спрямування. Випускники, за бажанням, пройдуть стажування у викладачів лекторію та будуть працевлаштовані у відчизняних та іноземних редакціях. Більше 80-ти випускників вже працює у редакціях – вони залишилися там працювати після стажування.

Найактивніші відвідають освітні поїздки до Європейського Союзу, де познайомляться з роботою редакцій у Польщі, Чехії, Німеччині, Бельгії та Великобританії. У Англії запланований візит до всесвітньовідомої редакції BBC.

Більше про можливості читайте за посиланням.

Вартість навчання складає 1600 гривень за весь курс занять/освітні матеріали. Для вступу зареєструйтесь на сайті лекторію.

Контакти кураторів: 044 362 28 36, 067 508 68 58


Місце: Київський будинок вчителя

Адреса: вул. Володимирська, 57

Дата: 2 – 5 липня 2015 року

Час: 4 дні занять з 9.00 до 21.00 (четвер – неділя)

Вартість: 1600 гривень


partners

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button