Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Незабаром компанія Uber запрацює на українському ринку. Сервіс онлайн замовлень таксі шукає людину на посаду генерального директора у Києві. Вакансію компанія нещодавно опублікувала на LinkedIn, де 223 людини подали заявку, та на своєму сайті. Наразі заявки вже не приймаються.

uber

Команді Uber насамперед потрібен високопрофесійний маркетолог, який буде розширювати бренд, підвищувати якість роботи, взаємодіяти з інтернет ЗМІ та рекламними компаніями тощо. Для працевлаштування майбутній гендиректор повинен мати досвід роботи більш як сім років у сфері консалтингу, інвестиційного банкінгу або маркетингу, аналітичний склад розуму, вміти креативно вирішувати будь-які питання та мати підприємницький талант. Зарплата буде договірною і сформується на основі досвіду.

Uber – мобільний застосунок для пошуку, виклику та оплати таксі чи приватних водіїв, який працює на iOS, Android та Windows Phon. Спочатку водії, які брали участь у компанії Uber могли використовувати лише автомобілі представницького класу — Lincoln Town Car, Cadillac Escalade, BMW серії 7, але з 2012 список доступних автівок розширився. Компанія заснована Тревісом Каланіком та Гарреттом Кемпом у 2009 році в Сан-Франциско. Зараз представництва є у 57 країнах і 309 містах по всьому світу.

При замовленні таксі можна вибрати автівку різного класу: uberX, TAXI, BLACK, SUV, LUX. Вони відрізняються рівнем обслуговування, кількістю сидінь, класом автомобілю та ціною. Розраховуватися за проїзд можна лише банківською карткою, яку ви вказуєте при реєстрації. Потрібна сума буде списана автоматично.

Рік тому по всій Європі у великих містах (Лондон, Париж, Берлін, Москва, Мадрид) почалися страйки проти неліцензійних служб таксі, до яких належить Uber. Протестували звичайні таксисти, за словами яких, Uber та інші компанії відбирають їхні гроші. Адже в більшості країн, щоб отримати ліцензію на таксі, потрібно, або заплатити, як у Франції, або складати екзамени, як у Лондоні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button