Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Неофіційний герб, яким зараз послуговується КМДА.

Як повідомляє прес-служба Київради, комісія з представників усіх фракцій Київради і членів Українського Геральдичного Товариства затвердила технічне завдання робіт на конкурс зображення герба столиці.

Згідно з документом, про який йдеться на сайті Київради, проекти мають ґрунтуватися на історичних традиціях Києва. Виконувати їх можна індивідуально і в групах.

Секретар КМР Володимир Прокопів стверджує, що сучасна символвіка Києві не відповідає нормам європейської геральдики. «Ескізні проекти мають бути розроблені на основі історичних традицій з використанням відомих символів місцевого самоврядування Києва. Таким чином оновлений Герб столиці відповідатиме вимогам історії та сучасності водночас», – пояснює чиновник.

Для участі  в конкурсі необхідно подати ескізний проект: в одноколірному та кольоровому варіантах на папері формату А3 або А4, а також пояснювальну записку до нього. Подальші подробиці конкурсу обіцяють повідомити згодом.

Нагадаємо, нещодавно дизайнер Костянтин Череповський запропонував свій варіант герба Києва. Крім цього, раніше оголосили конкурс на талісман столиці, але згодом скасували його: жодну з робіт не визнали гідною перемоги.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button