Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Демонтаж МАФів на вулиці Довженка. Фото: Андрій Андрєєв

Комунальні працівники демонтували торговельні ряди біля станції метро «Шулявська» та на вулиці Старовокзальній. Про це повідомив директор КП «Київблагоустрій» Андрій Андрєєв.

27 лютого на вулиці Довженка, 1в, що на Шулявці, розібрали близько 20 торговельних точок-ролетів. Інспекторська перевірка виявила відсутність оренди земельної ділянки.

Демонтаж МАФів на вулиці Довженка. Фото: Андрій Андрєєв

Тим часом інша демонтажна бригада прибрала два МАФа на вулиці Старовокзальній, 23, що неподалік залізничного вокзалу.

«Це були нахабно вштовхнута поміж двох МАФів антисанітарного вигляду “чебуречно-пиріжкова” та незаконний торгівельний павільйон», – повідомив Андрєєв.

Демонтаж МАФів на вулиці Старовокзальній. Фото: Андрій Андрєєв

Демонтаж МАФів на вулиці Старовокзальній. Фото: Андрій Андрєєв

Нагадаємо, біля «Шулявської» триває підготовка до знесення шляхопроводу. Терміни демонтажу постійно переносяться: раніше обіцяли почати в листопаді 2018 року, потім у січні 2019-го. За останніми даними, демонтувати Шулявський шляхопровід почнуть 15 березня.

Нову розв’язку будуватимуть за проектом неповного чотирилисника, який затвердили усупереч спротиву громадськості. Петиція про проведення конкурсу для розгляду проекту альтернативної розв’язки Віктора Петрука двічі набирала необхідну кількість голосів, але в Київраді її проігнорували.

Також у січні комунальники почали зносити МАФи на Вокзальній площі. Міські посадовці заявили, що наведують лад на Центральному залізничному вокзалі до травня. Планують замінити асфальт, впорядкувати паркування і торгівлю.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button