Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Віталій і Володимир Клички. Фото: facebook.com/merkieva

Мер Києва Віталій Кличко пообіцяв пострибати на велопішохідному мосту над Володимирським узвозом, щоб довести безпечність ділянок зі скляною підлогою. Про це він заявив в інтерв’ю телеканалу Прямий.

«Я візьму брата. Моя вага 110 кілограмів. У брата – також. Будемо разом пригати і випробовувати. Все, що ми робимо, по-перше, повинно бути високої якості», – заявив Кличко.

Фото зі сторінки facebook.com/anton.taranenko.5

Велопішохідний міст, який сполучатиме Володимирську гірку з Хрещатим парком, планують відкрити до Дня Києва наприкінці травня.

З ним було пов’язано кілька скандалів. Нещодавно швейцарське архітектурне бюро заявило, що концепцію проекту моста взяли у них, не заплативши. В КМДА це заперечують.

Раніше Міністерство культури надіслало до КМДА лист, у якому разом з комітетом ЮНЕСКО порекомендувало зупинити будівництво мосту. У КМДА запевнили, що ЮНЕСКО помиляється.

Читайте також: Чи потрібен велопішохідний міст над Володимирським узвозом? Відповідають автор проекту та експерти

Будівництво велопішохідного мосту почалося наприкінці минулого року. Передбачалося, що міст кошуватиме 260 мільйони гривень, але потім було проведено додатковий тендер ще на 160 мільйонів гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button