Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23634 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Український репортер

Ділянку Броварського проспекту від Лівобережної площі до моста на вулиці Кіото відремонтують. Про це повідомляється на сайті КМДА.

Ремонт передбачає  роботи на проїжджій частині, тротуарах, зведення велосмуги, облаштування освітлення, ремонт та будівництво дощової каналізації і благоустрій прилеглої території. Роботи триватимуть 13 місяців.

Ліміт швидкості руху на дорозі становитиме 80 кілометрів на годину.

Читайте також: Секретар Київради: можна збільшити швидкість руху, якщо кількість жертв ДТП не зростає

Капітальний ремонт Броварського проспекту виконується в рамках Програми економічного і соціального розвитку міста Києва. Нагадаємо, у Києві також капітально відремонтують вулицю Борщагівськувулицю ТерещенківськуХрещатик, Майдан Незалежності і міст Метро.

Днями Київрада ухвалила новий регламент, за яким має прийматись бюджет столиці. Цей документ визначатиме порядок складання та звітування про виконання бюджету міста Києва та програми соціально-економічного розвитку міста.

Читайте більше у нашій статті: У Києві по-новому прийматимуть бюджет міста. Що це змінює? 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button