Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба КМДА

Працівники КП «Київреклама» демонтували банер площею 300 квадратних метрів із фасаду будинку на вулиці Великій Васильківській, 13/1, повідомляє пресслужба КМДА.

На банері розміщено передвиборчу агітацію самовисуванця Богдана Помогайбога, оформлену у стилі партії «Слуга народу». Утім, як пише Главком, насправді він балотується як представник благодійного фонду «Слуга народу» і записав себе у члени «Батьківщини».

«Це був один із найбільших банерів у столиці. На черзі ще один на цьому ж фасаді – площею близько 60 квадратних метрів», – повідомив начальник Управління з питань реклами КМДА Олександр Смирнов.

Фото: пресслужба КМДА

Він пише, що під час демонтажу банерів з’явилися невідомі особи, які чинили супротив. Комунальникам довелося викликати поліцію.

«У цій ситуації взагалі безпрецедентний випадок – один із учасників заявив, що він народний депутат. Не знаю, чи правда це», – додав Смирнов.

Представниця КМДА Ірина Золотар повідомила, що на місце прибули «молодики під проводом Богдана Помогайбога». Кандидат заявляв, що його банер демонтували «без жодних законних підстав».

За її словами, на другому агітаційному банері – Олександр Порядін, який керував компанією, яка є балансоутримувачем будівлі, де й розміщено незаконну рекламу.

Фото: Ірина Золотар

Читайте також: Київські мажоритарники: хто балотується у Верховну Раду в столиці? (біографії, корисні посилання)

Раніше голова Офісу президента Андрій Богдан допустив, що Кличка може бути звільнено з посади голови КМДА. У відповідь Кличко заявив, що ініціює дострокові вибори мера, якщо повноваження мера та голови КМДА розділять, а на останню посаду призначать іншу особу.

Також Кличко заявив, що подасть на гендиректора 1+1 Олександра Ткаченка до суду за «маніпуляції» у висвітленні роботи мера на телеканалі.

Днями Ткаченко звинуватив муніципалітет у наданні дозволу на проведення маркету Made in Ukraine на Контрактовій площі, в той час як кандидати від ЗеКоманди планували провести там само зустріч із виборцями.

Читайте також: Зеленський подзвонив Кличку з вимогою розрахуватися за трамваї з Дніпра (відео)

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button