Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/kyivpatrol

Від першого листопада патрульна поліція Києва почала розсилати сповіщення про штрафи, повідомляє Сьогодні з посиланням на радника міського голови Максима Бахматова.

Головну увагу приділятимуть такому порушенню, як виїзд на смугу громадського транспорту.

«Водії отримуватимуть “листівки щастя” з попередженням. А з першого січня – це вже буде жорстко за законом», – заявив Бахматов.

За його словами, з 14 жовтня патрульні вже винесли 4700 постанов на суму 2,3 мільйона гривень.

Як розповідав Бахматов Хмарочосу, чергування влаштували у години пік на 12 смугах. Камери зафіксували 27 автівок, які заїжджали на відокремлені смуги щодня. Радник пообіцяв «морально карати і ґвалтувати» таких «рагулів».

Водночас патрульні повідомили Сьогодні, що деяких водіїв не бентежить штраф у 510 гривень: деяких оштрафували двічі на ділянці 100 метрів.

Крім того, щойно патрульний екіпаж їде геть, за маршрутками й автобусами знову утворюється ряд приватних автомобілів.

Нагадаємо, наприкінці жовтня Бахматов створив координаційну групу з покращення трафіку в Києві.

Щодня смугами громадського транспорту проїжджає 8000 транспортних засобів, і з них лише 15% – це власне громадський транспорт.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button